CK65
Honeywell

CK65

Billentyűs adatgyűjtő

A robusztus és megbízható CK65 vonalkódos adatgyűjtőt a Honeywell a raktári, szállítmányozási, és logisztikai alkalmazások követelményei figyelembevételével fejlesztette ki.
2 dimenziós kódok olvasásaBluetooth interfészWiFi interfész
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

CK65 adatgyűjtő főbb jellemzők

  • Operációs rendszer: Android 8.0
  • Memória: 2 (4) GB RAM, 32 GB FLASH
  • Billentyűzet: 2 billentyűzet elrendezés
  • Normál, vagy közel távoli olvasásra (15 cm-15 m)alkalmas 2D  vonalkódolvasó,
  • 802.11 a/b/g/n WiFi adapter, Bluetooth® Power Class1.5 Version 4

CK65 adatgyűjtő részletes leírás

A robusztus és megbízható CK 65 vonalkódos adatgyűjtőt a Honeywell a raktári, szállítmányozási, és logisztikai alkalmazások követelményei figyelembevételével fejlesztette ki. Az ergonomikus kialakítású CK 65 Android operációs rendszer alatt működik.
A Honeywell egységes és dinamikus Mobility Edge platformjának részeként a robusztus CK65 terminál biztos befektetést jelent hosszabb távon is. Ez igen fontos a raktározás, szállítmányozás, vagy a kijáró szerviz alkalmazások területén dolgozó felhasználók számára. A CK 65, és a Mobility Edge hosszú távon is biztos befektetést, folyamatos támogatást biztosít. A CK65 Android operációs rendszere a Mobility Edge részeként 4 Android generáción keresztül kap támogatást az Android 8.0-tól kezdődően. A Honeywell Sentinel további két év biztonsági upgrade-et biztosít.

A CK65 az ultrafényes kültéri 4 collos érintőképernyővel, és 38 gombos numerikus, (opcionálisan 51 gombos alfanumerikus) billentyűzettel rendelkezik. A 2,2 GHz-es nyolcmagos processzor, a 2GB (4GB) RAM, és a 32GB Flash memória kifogástalan teljesítményt biztosítanak. A memória mérete megfelelő tárhelyet biztosít a 13 Megapixeles autó fókuszos, és vakus beépített kamera által készített képek számára, a WLAN (802.11ac, 2x2 MIMO), Bluetooth, és NFC rádiós kommunikáció pedig lehetővé teszi a képek gyors átvitelét a központi irodába.

A Honeywell fejlesztői tudják, hogy a logisztikában az idő pénz, ezért a CK65 terminálban alkalmazott 1D/2D vonalkódolvasó 15,2 cm-ről ugyanolyan jól olvassa a kódokat, mint 15 m-ről. A CK65 opcionális tartozéka a pisztolynyél. A CK65 akkumulátor kapacitása 5100mAh, mely 18 órás folyamatos használatot tesz lehetővé.

CK65

Robusztus Többszöri 2,4 m-ről leejtést elvisel, széles hőmérsékleti tartomány, IP67 védettség
Vezeték nélküli kommunikáció A beépített 802.11ac, 2x2 MIMO WiFi adapter kifogástalan hálózati kapcsolatot, a legfejlettebb hálózati biztonsági eljárásokat biztosítja
1,5 GHz-es kétmagos mikroprocesszor  Android 8.0 operációs rendszer
Kifogástalan Szoftver Utility Programok Fejlett utility programok támogatják a készülék konfigurálását, az alkalmazás fejlesztést, és a távmenedzselést.
Sokoldalú, nagy teljesítményű adatgyűjtési funkciók Mozgás toleráns integrált 2D SR olvasóval, vagy közel/ távol olvasásra alkalmas 2D olvasó, omnidirekcionális olvasási képesség,
Beépített kamera opció 13-Megapixeles autofókuszos, színes kamera, LED vakuval
Akkumulátor

Cserélhető LiIon akkumulátor, 3.7 V, 5100 mAh

 

Ingyenes ajánlatkérés

A CK65 termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.