CN75
Honeywell

CN75

Billentyűs adatgyűjtő

A Honeywell CN75 az egyik legsokoldalúbb vonalkódos adatgyűjtő, termékosztályában., választhatóan Windows, vagy Android operációs rendszert, nagy méretű több újjal kezelhető érintőkijelzőt, 1,5 GHz-es kétmagos processzort, és nagy kapacitású akkumulátort kínál..
2 dimenziós kódok olvasásaBluetooth interfészGPSWANWiFi interfész
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

CN75 adatgyűjtő főbb jellemzők

  • Operációs rendszer: Windows EHH 6.5, vagy  Android 6.0
  • Memória: 2GB RAM, 16 GB FLASH
  • Billentyűzet: numerikus, vagy alfanumerikus billentyűzet
  • 2D vonalkódolvasók
  • 802.11 a/b/g/n WiFi adapter, Bluetooth® Class II (10 m) v2.0 Enhanced Data Rate (EDR), WWAN (UMTS / HSPA+ (Voice & Data))

Részletes leírás

A Honeywell CN75 az egyik legsokoldalúbb vonalkódos adatgyűjtő, termékosztályában., választhatóan Windows, vagy Android operációs rendszert, nagy méretű több újjal kezelhető érintőkijelzőt, 1,5 GHz-es kétmagos processzort, és nagy kapacitású akkumulátort kínál.
A CN75 adatgyűjtő ideális eszköz a vállalati felhasználásokhoz, vezető termék a robosztus mobil adatgyűjtők kategóriájában
Más Android készülékekkel szemben a CN75 adatgyűjtő, az érintőkijelző mellett kétféle billentyűzet elrendezést is kínál.
A CN75 WiFi, Bluetooth, és WWAN rádiós modulokkal egyaránt rendelhető, és GPS-el, valamint többféle beépített vonalkódolvasóval, 5 Megapixeles kamerával vásárolható.
A CN75e, az alapkészülék nagyobb méretű billentyűkkel rendelkező változata. A CN75e numerikus, és QWERTY billentyűkiosztással egyaránt rendelhető, de a nagyobb méretű billentyűk, akár kesztyűs kézzel is lehetővé teszik a készülék használatát.

Robusztus Többszöri 2,4 m-ről leejtést elvisel, széles hőmérsékleti tartomány, IP65 védettség
Vezeték nélküli kommunikáció 802.11 a/b/g/n WiFi , Bluetooth, WWAN (UMTS / HSPA+ (Voice & Data)
1,5 GHz-es kétmagos mikroprocesszor Microsoft Windows Embedded Handheld 6.5, vagy Android 6.0
Kifogástalan Szoftver Utility Programok Fejlett utility programok támogatják a készülék konfigurálását, az alkalmazás fejlesztést, és a távmenedzselést.
Sokoldalú, nagy teljesítményű adatgyűjtési funkciók A többféle mozgás toleráns integrált 2D olvasóval, vagy közel/ távol olvasásra alkalmas 2D olvasóval rendelhető, omnidirekcionális olvasási képesség
Billentyűzet A CN75, és a CN75e egyaránt rendelhető numerikus, és alfanumerikus billentyűzettel
Akkumulátor Egyedülálló kapacitású akkumulátor, egy teljes műszakos, vagy hosszabb működésre alkalmas. 

 

CN75 adatgyűjtő

 

Ingyenes ajánlatkérés

A CN75 termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.