PowerScan PBT9500-DPM Evo
Datalogic

PowerScan PBT9500-DPM Evo

Ipari kivitelű vezeték nélküli vonalkódolvasó

A PowerScan™ PBT9500-DPM Evo vonalkódolvasó a DataLogic legfrissebb optikai, és szoftver fejlesztéseit ötvözi, melyek segítségével gyorsan, és könnyedén olvassa a DPM eljárással rögzített 1D, és 2D vonalkódokat. A PBT9500-DPM Evo vonalkódovasó szabványos Bluetooth 2.0 rádiós modullal rendelkezik, mely Class I. üzemmódba programozható, és így a hatótávolság elérheti a 90 métert is. .
2 dimenziós kódok olvasásaBluetooth interfészDPMVisszajelzőfény
Megrendelem
367.160 Ft + ÁFA

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

A PowerScan™ PBT9500-DPM Evo vonalkódolvasó

A DPM (Direct Part Marking) olyan jelöléstechnika, amikor az egy, vagy kétdimenziós vonalkódot közvetlenül a tárgy felületére viszik fel, nem pedig címke felragasztásával jelölik meg azt. A DPM (közvetlen kódfelvitel) többféle technológiai módszerrel megvalósítható, kémiai, vagy lézeres maratással, pontbeütéssel, vagy tintasugaras nyomtatással. Ezen eljárások mindegyike számos előnnyel, és hátránnyal rendelkezik a tartósság, a költségek, és az olvashatóság szempontjából.
A PowerScan™ PBT9500-DPM Evo vonalkódolvasó egy ipari védettségű mobil berendezés, mely kimondottan a DPM kódok olvasására kifejlesztett olvasómodulra épül.
A PowerScan™ PBT9500-DPM Evo vonalkódolvasó a DataLogic legfrissebb optikai, és szoftver fejlesztéseit ötvözi, melyek segítségével gyorsan, és könnyedén olvassa a DPM eljárással rögzített 1D, és 2D vonalkódokat. A PowerScan™ PBT9500-DPM Evo vonalkódolvasó tipikus olvasási tartománya érintéstől 4-5 cm-ig terjed függően a DPM eljárás fajtájától, és a kód felbontásától, az anyagtól, és annak felületétől. A PowerScan™ PBT9500-DPM Evo vonalkódolvasó természetesen képes a hagyományos papírra rögzített vonalkódok olvasására is. Mivel a PowerScan™ PBT9500-DPM Evo vonalkódolvasó optikája nagy felbontású, hagyományos kódoknál az olvasási tartomány kvázi kontakttól 15 cm-ig terjed kisméretű sűrűn nyomtatott vonalkódok esetében.
A PowerScan™ PBT9500-DPM Evo vonalkódolvasó speciális célzást segítő megvilágító rendszert alkalmaz, mely rendkívül gyors használatot eredményez. A PowerScan™ PBT9500-DPM Evo megvilágító fénye fehér színű, lágyan pulzáló, mely kevésbé fárasztja a felhasználó szemét intenzív használat mellett. A Datalogic Motionix mozgás érzékelő eljárása a szkennert mindig a felhasználó tevékenységének megfelelő üzemmódba kapcsolja.
A PBT9500-DPM Evo vonalkódovasó szabványos Bluetooth 2.0 rádiós modullal rendelkezik, mely Class I. üzemmódba programozható, és így a hatótávolság elérheti a 90 métert is.
A BC9180 dokkoló/töltő egység kétféle Ethernet interfésszel rendelkezik, a standard változat mellett ipari Ethernettel is, mint a Modbus, és az Ethernet IP.

Főbb jellemzők:

 • A kiváló dekódoló szoftver az összes DMP lejárást támogatja
 • Agresszív omnidirekcionális kódolvasás
 • Erős fényű 4 pontos célzó megvilágítás középen kereszttel
 • Új lágyan pulzáló fehér kódmegvilágító fény
 • A kódra kivetített zöld visszajelző fény, és erős hangú hangszóró, a jobb visszajelzéshez
 • Bluetooth 3.0 kompatibilis, Class 1 üzemmódba programozható rádió egység
 • EaseofCare átalánydíjas szerviz opció
 • Víz, és porvédett az IP65-ös szabvány szerint.

Megrendelés

Töltse ki az űrlapot a PowerScan PBT9500-DPM Evo termék megrendeléséhez

  Az Ön elérhetősége

  Számlázási cím

  Szállítási cím

  Csak akkor töltse ki amennyiben eltér a számlázási címtől.