PowerScan PD9530-DPM Evo
Datalogic

PowerScan PD9530-DPM Evo

Ipari kivitelű kézi vonalkódolvasó

A PowerScan™ PD9530-DPM Evo vonalkódolvasó a DataLogic legfrissebb optikai, és szoftver fejlesztéseit ötvözi, melyek segítségével gyorsan, és könnyedén olvassa a DPM eljárással rögzített 1D, és 2D vonalkódokat. A PowerScan™ PD9530-DPM Evo vonalkódolvasó tipikus olvasási tartománya érintéstől 4-5 cm-ig terjed függően a DPM eljárás fajtájától, és a kód felbontásától, az anyagtól, és annak felületétől..
2 dimenziós kódok olvasásaDPMKábelesVisszajelzőfény
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

PD9530-DPM Evo vonalkódolvasó

A DPM (Direct Part Marking) olyan jelöléstechnika, amikor az egy, vagy kétdimenziós vonalkódot közvetlenül a tárgy felületére viszik fel, nem pedig címke felragasztásával jelölik meg azt. A DPM (közvetlen kódfelvitel) többféle technológiai módszerrel megvalósítható, kémiai, vagy lézeres maratással, pontbeütéssel, vagy tintasugaras nyomtatással. Ezen eljárások mindegyike számos előnnyel, és hátránnyal rendelkezik a tartósság, a költségek, és az olvashatóság szempontjából.
A PowerScan™ PD9530-DPM Evo vonalkódolvasó egy ipari védettségű mobil berendezés, mely kimondottan a DPM kódok olvasására kifejlesztett olvasómodulra épül.
A PowerScan™ PD9530-DPM Evo  a DataLogic legfrissebb optikai, és szoftver fejlesztéseit ötvözi, melyek segítségével gyorsan, és könnyedén olvassa a DPM eljárással rögzített 1D, és 2D vonalkódokat. A PowerScan™ PD9530-DPM Evo vonalkódolvasó tipikus olvasási tartománya érintéstől 4-5 cm-ig terjed függően a DPM eljárás fajtájától, és a kód felbontásától, az anyagtól, és annak felületétől. A PowerScan™ PD9530-DPM Evo vonalkódolvasó természetesen képes a hagyományos papírra rögzített vonalkódok olvasására is. Mivel a PowerScan™ PD9530-DPM Evo vonalkódolvasó optikája nagy felbontású, hagyományos kódoknál az olvasási tartomány kvázi kontakttól 15 cm-ig terjed kisméretű sűrűn nyomtatott vonalkódok esetében.
A PowerScan™ PD9530-DPM Evo vonalkódolvasó speciális célzást segítő megvilágító rendszert alkalmaz, mely rendkívül gyors használatot eredményez. A PowerScan™ PD9530-DPM Evo megvilágító fénye fehér színű, lágyan pulzáló, mely kevésbé fárasztja a felhasználó szemét intenzív használat mellett. A Datalogic Motionix mozgás érzékelő eljárása a szkennert mindig a felhasználó tevékenységének megfelelő üzemmódba kapcsolja. .

Főbb jellemzők:

  • A kiváló dekódoló szoftver az összes DMP lejárást támogatja
  • Agresszív omnidirekcionális kódolvasás
  • Erős fényű 4 pontos célzó megvilágítás középen kereszttel
  • Új lágyan pulzáló fehér kódmegvilágító fény
  • A kódra kivetített zöld visszajelző fény, és erős hangú hangszóró, a jobb visszajelzéshez
  • EaseofCare átalánydíjas szerviz opció
  • Víz, és porvédett az IP65-ös szabvány szerint.

Ingyenes ajánlatkérés

A PowerScan PD9530-DPM Evo termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.