PowerScan PM9100 vonalkódolvasó
Datalogic

PowerScan PM9100 vonalkódolvasó

Ipari kivitelű vezeték nélküli vonalkódolvasó

Ipari, kábel nélküli,CCD vonalkódolvasó, mely a Datalogic szabadalmaztatott STAR vezetéknélküli rendszerét alkalmazza.
1 dimenziós kódok olvasásaStar interfészVisszajelzőfény
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

POWERSCAN PM9100 vonalkódolvasó főbb jellemzők

  • Működési elv: CCD linear imager
  • Forma: Pisztoly
  • Jellemző alkalmazás: Ipari
  • Olvasási tartomány: 2-66 cm (10 mil Code 39)
  • Kontraszt: 15%
  • Interfész: Star 2.0 (433MHz-es rádiós rendszer) billentyűzet, RS232, USB
  • Garancia: 3 év

Részletes leírás

A Powerscan PM9100 a DataLogic legújabb kábel nélküli ipari vonalkódolvasó modellje, mely a DataLogic 433 MHz-es Star 2.0 rendszerére épül . A PM9100 CCD szkenner (linear imager), az 1D vonalkódok tárgyról, címkéről, vagy kijelzőről, képernyőről történő olvasására alkalmas.
A PowerScan 9100-as terméksorozat új technológiai modult tartalmaz, egy innovatív CCD vonalkódolvasó modult, melynek megvilágító fénye a zöld lézerhez hasonlít. Ez az új technológia ugyanolyan határozott megvilágító fényt alkalmaz, mint a lézeres vonalkódolvasók, ugyanakkor jobban olvassa a kontrasztszegény, és a nagy felbontású kódokat, és a képernyőkről, kijelzőkről is képes leolvasni az 1D vonalkódokat, a hagyományos lézeres vonalkódolvasókkal összehasonlítva. A PowerScan 9100-as termékek ugyanazt az erőt, robosztusságot, ergonómiát biztosítják, melyeket más PowerScan vonalkódolvasóktól már megszokhattunk. A PowerScan 9100-as termékekhez ugyanazok a tartozékok (dokkolók, kábelek, tápegységek) használhatók, mint a többi PowerScan 9000-es termékhez.
Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználó meglévő tartozékaival (töltő, dokkoló) több különböző vonalkódolvasót szolgáljon ki (PM9100, PM9300, PM9500).

PM9100

Ingyenes ajánlatkérés

A PowerScan PM9100 vonalkódolvasó termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.