Datalogic Touch TD1100 vonalkódolvasó
Datalogic

Datalogic Touch TD1100 vonalkódolvasó

Kézi / állványos vonalkódolvasó

A Datalogic új Touch™ TD1100 érintőszkenner sorozata azokat a felhasználókat célozza meg, akik költségtakarékos megoldást keresnek.
 • Akciós ár: 13.700 Ft+ÁFA-tól
 • 1 dimenziós kódok olvasásaÁllvány opcióKábeles
  Megrendelem
  17.573 Ft + ÁFA

  Ingyenes szállítás

  Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

  Szállítási határidő

  Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

  Dokumentáció

  Datalogic Touch TD1100 főbb jellemzők

  • Jellemző alkalmazás: Kereskedelmi, irodai alkalmazásokra
  • Olvasási tartomány: 0 mm - 150 mm kódtól, és felbontástól függően
  • Szkennelési sebesség: 256 scan/sec
  • Kontraszt: minimum 25%
  • Interfész: Billentyűzet, RS232, USB
  • Garancia: 5 év
  • Forma: Kézi
  • Technológia: CCD

  Részletes leírás

  A Datalogic Touch TD1100 vonalkódolvasó sorozata azokat a felhasználókat célozza meg, akik költségtakarékos megoldást keresnek olyan alkalmazásokhoz, ahol a vonalkódot érintő, vagy érintés közeli pozícióban kell olvasni, és a teljesítmény, és minőség területén nincs lehetőség semmiféle kompromisszumra.

  A Datalogic Touch TD1100 vonalkódolvasót  nem az intenzív szkennelést igénylő alkalmazások követelményei alapján tervezték, hanem  olyan piacok számára, ahol követelmény a vonalkódok érintési, érintés közeli olvasása, és ahol hagyományos 1D kódok olvasása szükséges, beleértve a rossz minőségű, és sérült kódokat is.

  A Touch™ TD1100 kis méretű, könnyű, kis fogyasztású, ugyanakkor robusztus kialakítású, és 1,5 m-es padlóra ejtést is túlél, mely tipikusan a magasabb árfekvésű termékekre jellemző.

  A Touch™ TD1100 szkennerek kétféle, 6,5 cm-es, és 9 cm-es ablakméretben rendelhetők, normál méretű, vagy szélesebb vonalkódokhoz.

  A Touch™ TD1100 szkennerek két fő modellváltozata , a  TD1100 Lite, és a TD1100 Pro. Ezek mindegyike létezik 65, és 90 mm-es ablakméretben. A differencia a Pro, és a Lite modellek között , az interfész vonatkozásában van.
  A Touch TD1100 Pro multi interfészes, vagyis a kábel cseréjével a szkenner átalakítható USB-s, RS232-es, billentyűzetes, vagy ceruza emulációs interfészessé.
  A Touch TD1100 Lite két interfész változatban rendelhető. USB-s, és RS232/billentyűzet interfészes változatban. Ez utóbbi kábel cserével alakítható billentyűzetesből RS232-es vonalkódolvasóvá, és fordítva.
  A Touch TD1100-as szkennerek multi interfésszel rendelkeznek, melynek révén kábelcserével, és programozással ugyanaz az eszköz RS232, USB, vagy billentyűzet interfészessé alakítható, szemben a korábbi Datalogic Touch 65/90 szkennerekkel, melyek USB, vagy RS232/billentyűzet interfészével.

  A Datalogic Aladdin konfigurációs programja felhasználó barát felületet biztosít az eszközök beállításához, használata még a gyakorlatlan felhasználók számára is egyszerű.

  A Touch sorozat csak fekete színben rendelhető, azonban egy adott rendelési szám fölött lehetőség nyílik egyedi színű termékek gyártására.

  Datalogic Touch TD1100

  Megrendelés

  Töltse ki az űrlapot a Datalogic Touch TD1100 vonalkódolvasó termék megrendeléséhez

   Az Ön elérhetősége

   Számlázási cím

   Szállítási cím

   Csak akkor töltse ki amennyiben eltér a számlázási címtől.