DS4308 vonalkódolvasó
Zebra

DS4308 vonalkódolvasó

Kézi / állványos vonalkódolvasó

A Zebra DS 4308 2D vonalkódolvasó tervezésénél a kereskedelem, mint elsődleges célpiac igényeinek maximális figyelembevétele volt az fő szempont. A D4308 kiváló omnidirekcionális olvasási képességekkel rendelkezik.
 • !
 • 2 dimenziós kódok olvasásaÁllvány opcióKábeles
  Megszűnt termék

  Dokumentáció

  DS4308 2D vonalkódolvasó főbb jellemzői

  • Garancia: 5 év
  • Interfész: Billentyűzet, RS232, USB, IBM
  • Kontraszt: 25% min.
  • Olvasási tartomány:  Data Matrix: 10 mils: 0,8cm - 15,7 cm
  • Jellemző alkalmazás: Kereskedelmi, irodai, enyhébb ipari alkalmazásokra
  • Forma: Pisztoly
  • Technológia: CCD area imager

  DS4308 2D vonalkódolvasó leírása

  A Zebra DS4308 2D vonalkódolvasó magasra teszi a lécet az olvasási sebességének, felhasználóbarát kezelésének, és sokoldalúságának köszönhetően. A DS 4308-al a felhasználó gyakorlatilag bármely vonalkódot le tud olvasni. Legyen az papíron, címkén, telefon, vagy tablet kijelzőjén a DS4308 még a kontrasztszegény, vagy sérült kódokat is villámgyorsan leolvassa.
  Az intelligens PRZM technológiának köszönhetően kiváló sebességet biztosít a kereskedelmi, beléptetési, vagy enyhébb ipari alkalmazásokban.
  Az ergonomikus formának, a pehelykönnyű kivitelnek köszönhetően a DS4308 az intenzív használatot követelő alkalmazásokban is ideális eszköz az egész napos munkát végző felhasználók kezében. A DS4308 széles modellválasztékot biztosít a különféle alkalmazások igényei számára, így a DS4308 megtalálható mind a kereskedelmi, mind az enyhébb ipari alkalmazásokban.

  Teljesen mindegy, hogy melyik modellt használjuk, az valójában két szkenner feladatát látja el. A Standard Range (SR) modell rendkívül széles olvasási tartománya révén szükségtelenné teszi egy standard range, és egy extended range szkenner egyidejű használatát. A nagy felbontású (HD) modell egyformán jól olvassa a normál felbontású, és a nagy felbontású, sűrű kódokat is, melyek az ékszereken, elektronikai alkatrészeken találhatók, így nincs szükség egy HD, és egy SR szkenner egyidejű alkalmazására.

  A DS 4308 nemcsak az 1D, és 2D vonalkódok olvasására, hanem aláírások, és képek rögzítésére is alkalmas.
  A megapixeles szenzor kiváló képminőséget biztosít. A szkenner által alkalmazott fényes célzó pont nagy távolságból is megkönnyíti a vonalkód olvasási mezőbe pozícionálását.
  A pehelykönnyű, de mégis robosztus készülékháznak köszönhetően a DS 4308 az 1,8 m-ről történő alkalmankénti leejtést is elviseli.
  Az olyan alkalmazásokhoz, ahol a kezelőnek minkét kezét használnia kell rendelkezésre áll egy opcionális állvány.
  A szkennert ebbe az állványba helyezve, az üzemmódot vált, és automatikusan felismeri az elé helyezett vonalkódokat.

   

  DS4308 2D vonalkódolvasó