Dolphin 70e Black
Honeywell

Dolphin 70e Black

Adatgyűjtő

Csuklópántos adapter a népszerű Dolphin Black vonalkódos adatgyűjtő készülékhez. Népszerű külső, ipari minőség. Kültéri, és beltéri használatra egyaránt megfelel. Kétujjas használtra alkalmas érintőkijelző. 5 Megapixeles kamera, beépített 2D vonalkódolvasó. WiFi, 3G, Bluetooth, GPS. Android 4.0, vagy Windows Embedded Handheld 6.5 OS.
2 dimenziós kódok olvasásaBluetooth interfészGPSWANWiFi interfész
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

 

Dolphin 70e Black  csuklón rögzített vonalkódos adatgyűjtő  főbb jellemzők

Csuklón rögzített terminál használata, az alkalmazás újra tervezése nélkül A meglévő alkalmazások használata viselhető készüléken, azok módosítása nélkül.
Általános célú készülék használata: Nincs szükséges dedikált csukló terminálokra. A meglévő Dolphin 70e készülékek használhatók akár műszakonként viselhető terminálként, majd sima PDA-ként.
Nagyméretű színes kijelző: A 4,3 colos kapacitív érintő kijelző nagyszerűen olvasható, és elegendő hely áll rendelkezésre rajta mind az adatok, mind pedig a billentyűzet számára. Határozottan felhasználó barátabb a hagyományos viselhető készülék
Pehelykönnyű: A Honeywell Dolphin Black csuklón rögzített vonalkódos adatgyűjtő súlya kisebb mint a dedikált viselhető készülékeké..
Rugalmas billentyűzet: Az érintőkijelzős billentyű panel, és az integrált billentyű tervező utility használata lehetővé teszi, hogy csak az adott művelethez szükséges billentyűk jelenjenek meg, és csak a művelet idejére. A billentyűzetet vezérelheti a készüléken futó applikáció, Telnet, vagy böngésző egyaránt.
Óraszíj jellegű karpántok: Növelik a komfortérzetet, és higiénikusak. A gumi óraszíj pántok kényelmesek, megakadályozzák a készülék elfordulását, vagy elcsúszását, és nem szívják magukba az izzadtságot. Egyszerűen tisztán tarthatók.

Dolphin 70e Black csuklón rögzített vonalkódos adatgyűjtő részletes leírás

Sok olyan céges alkalmazás van, ahol a dolgozó mindkét kezére szükség van, így a kis méretű termékek komissiózása, a nagy csomagok átvétele, szortírozás, kamion pakolás/ . Ezeknél a feladatoknál a csuklón rögzített vonalkódos adatgyűjtő használata nagy mértékben növeli a munkavégzés hatékonyságát. Ez ideig az ilyen alkalmazásokhoz dedikált csuklón rögzített vonalkódos adatgyűjtő készülékre volt szükség, mely a cégnél általánosan használt adatgyűjtős alkalmazás teljes áttervezését, a használt funkciók leegyszerűsítését tette szükségessé, a felhasználói felület korlátai miatt. A Dolphin 70e Black robusztus mobil PDA-t a szükséges tartozékokkal csuklón rögzített vonalkódos adatgyűjtő készülékké alakítva, új dimenziót nyit a viselhető (wearable) készülékek világában. A nagy méretű kijelző, a rugalmasan kezelhető érintőképernyő, valamint a Windows Embedded Handheld 6.5 operációs rendszer lehetővé teszi a meglévő alkalmazások használatát a Dolphin Black csuklón rögzített vonalkódos adatgyűjtő készülékekkel, azok átdolgozása nélkül.

Ingyenes ajánlatkérés

A Dolphin 70e Black termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.