ScanPal EDA70
Honeywell

ScanPal EDA70

Adatgyűjtő

Népszerű külső, IP64 ipari minőség. Kültéri, és beltéri használatra egyaránt megfelel. Kétujjas használtra alkalmas érintőkijelző. 5 Megapixeles kamera, beépített 2D vonalkódolvasó. WWAN,WLAN, Bluetooth, GPS. Android 7.1 OS.
2 dimenziós kódok olvasásaBluetooth interfészGPSKamerás fejegységWANWiFi interfész
Megrendelem
401.433 Ft + ÁFA

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

ScanPal EDA70 táblagép részletes leírása

A ScanPal™ EDA70 a Honeywell vállalati alkalmazásokra tervezett tablet gépe, mely támogatja az ilyen alkalmazásokhoz elengedhetetlen online kapcsolatokat, és hatékony adatbeviteli opciókkal rendelkezik.
A formás, pehelykönnyű, ugyanakkor robosztus táblagép az Android™ 7 (Nougat) operációs rendszer alatt üzemel. A ScanPal EDA70 ideális eszköz az olyan intenzív vonalkód olvasást igénylő alkalmazásokhoz, mint az ügyfél adatfelvétel, az online kiszállítás, vagy a kiszálló szerviz, melyek mobil irodát igényelnek.
A kedvező árú EDA70 megbízható kommunikációt, multitasking adatfeldolgozást biztosít, a vállalati igényeknek megfelelő adatbiztonsággal, bővíthetőséggel.

A ScanPal EDA70 hálózati szolgáltatásai révén a mobil alkalmazások által támasztott legmagasabb követelményeknek is megfelel. Az EDA 70 tervezésénél elsődleges szempont volt az olyan leginkább kritikus adatátviteli feladatoknak való megfelelés is, mint a nagy méretű file-ok átvitele, a video streaming. Az EDA70 távolról gyorsan hozzáfér a vállalati alkalmazásokhoz, szerverekhez, így számos területen rendkívül hatékonyan támogatja a dolgozók munkáját. A ScanPal EDA70 gyors, és hatékony processzorral, 1D/2D vonalkódolvasóval, beépített kamerával, és megfelelő kapacitású akkumulátorral rendelkezik, mely teljes műszakos használatot tesz lehetővé. A 7 collos Corning® Gorilla® Glass kijelző beltérben, és kültérben, napsugárzás mellett egyaránt használható. Az EDA70-hez különféle kiegészítő egységek széles választéka rendelhető. Az EDA 70-hez különféle asztali, és autós dokkolók, és töltők, tokok, és különféle rögzítőpántok rendelhetők, melyek hatékony, és fáradtságmentes munkát tesznek lehetővé.  

ScanPal EDA 70 táblagép főbb jellemzői

 • Android™ 7 (Nougat) operációs rendszer alatt üzemel, GMS (Google Mobile Services) kiegészítéssel
 • A 7 collos Corning® Gorilla® Glass kijelző beltérben, és kültérben, napsugárzás mellett egyaránt használható.
 • Integrált, felhasználóbarát 1D/2D vonalkódolvasó
 • Elegáns forma, robosztus felépítés. IP64-es védettség, 1,2 m-es ejtési magasság
 • A 802.11.a/b/g/n, és a 4G LTE szabványokat támogató beépített rádiós interfészek
ScanPal EDA70

ScanPal EDA70

 

Megrendelés

Töltse ki az űrlapot a ScanPal EDA70 termék megrendeléséhez

  Az Ön elérhetősége

  Számlázási cím

  Szállítási cím

  Csak akkor töltse ki amennyiben eltér a számlázási címtől.