Voyager 1400g
Honeywell

Voyager 1400g

Kézi / állványos vonalkódolvasó

A Voyager 1400g a gyakorlatban használt összes egydimenziós, és kétdimenziós vonalkódot olvassa, még a gyenge minőségűeket is, mindezt a kód orientációjától függetlenül.
2 dimenziós kódok olvasásaÁllvány opcióKábeles
Megrendelem
44.493 Ft + ÁFA

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Főbb jellemzők

 • Garancia: 5 év
 • Interfész: Billentyűzet, RS232, USB
 • Olvasási tartomány: 15 -350 mm kódtól, és felbontástól függően
 • Jellemző alkalmazás: Kereskedelmi, irodai, enyhébb ipari alkalmazásokra
 • Forma: Kézi /állványos
 • Technológia: CCD area imager

Részletes leírás

A kétdimenziós vonalkódok egyre népszerűbbé válnak, és egyre több alkalmazási területen vetik meg lábukat. Egyes felhasználók nagy mennyiségű adat elhelyezésére törekednek olyan hordozón, ahol a rendelkezésre álló terület korlátozott. Más felhasználók kormányzati előírások, vagy beszállítói igények miatt kényszerülnek a kétdimenziós vonalkódok alkalmazására. A cégek egy egyre növekvő csoportja pedig a 2D kódok használatára irányuló trendek figyelembevételével azért vásárol képolvasó szkennereket, hogy a közeljövőben ne szoruljon kiegészítő vonalkódolvasók vásárlására. A Honeywell új Voyager 1400g vonalkódolvasója a következőket kínálja:

 • Megbízható működés: A Voyager 1400g a gyakorlatban használt összes egydimenziós, és kétdimenziós vonalkódot olvassa, még a gyenge minőségűeket is, mindezt omnidirekcionálisan, azaz a kód orientációjától függetlenül.
 • Remote Mastermind: A Honeywell szabadalmaztatott alkalmazása révén a szkennerek üzemeltetési költsége minimálisra csökkenthető, mivel a Remote Mastermind lehetővé teszi az üzembehelyezett készülékek távmenedzselését, üzemének naplózását.
 • Jövőbeli költségek megtakarítása: A Voyager 1400g megfizethető árú 2D olvasó, melynek használatával a cégek egyidejűleg elégíthetik ki aktuális, és távlati kódolvasási igényeiket.
 • Rugalmas licence megoldások: A várható jövőbeli igények támogatására a Voyager 1400g alapmodelleket kínál, melyek kiegészítő licence megvásárlása révén alkalmassá tehetők az alapértelmezett 1D vonalkódok mellett a kétdimenziós kódok olvasására is.

Megrendelés

Töltse ki az űrlapot a Voyager 1400g termék megrendeléséhez

  Az Ön elérhetősége

  Számlázási cím

  Szállítási cím

  Csak akkor töltse ki amennyiben eltér a számlázási címtől.