LS3578-ER vonalkódolvasó
Zebra

LS3578-ER vonalkódolvasó

Ipari kivitelű vezeték nélküli vonalkódolvasó

Az LS3578-ER egyedülállóan robosztus, kiváló olvasási teljesítményt biztosit, és rendkívül egyszerűen programozható, és villámgyorsan olvassa az 1D vonalkódot.
1 dimenziós kódok olvasásaBluetooth interfész
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

LS3578-ER főbb jellemzők

  • Technológia: Lézer
  • Forma: Pisztoly
  • Jellemző alkalmazás: Ipari
  • Olvasási tartomány: 38-457 cm (55 mil Code39)
  • Szkennelési sebesség: 36 scan/sec
  • Kontraszt: 25%
  • Interfész: Bluetooth (Billentyűzet, RS232, USB)
  • Garancia: 3 év

Részletes leírás

A raktári, vagy gyártási alkalmazásokban dolgozók naponta több ezer vonalkódot is leolvasnak, hogy biztosítsák a termékminőséget, a pontos kiszállítást. Az ő munkájuk jelentős részben a használt vonalkódolvasó minőségét függ.
Ha a dolgozóknak egydimenziós vonalkódot kell olvasniuk, a  kábel nélküli LS3578-ER ideális megoldást jelent, amennyiben a vonalkódot nagy távolságról kell leolvasni.
Az LS 3578-ER egyedülállóan robosztus, kiváló olvasási teljesítményt biztosit, és rendkívül egyszerűen programozható, és villámgyorsan olvassa az 1D vonalkódot. Az ultra robusztus kivitel révén az LS 3578-ER gyakorlatilag tönkre tehetetlen, ideális eszköz az ipari alkalmazási környezetben. Az LS 3578 üzembeállítása egyszerűen, gyorsan, felhasználóbarát módon végezhető.
A kábel nélküli LS 3578-ER  modell a szkennerből, egy víz, és porvédett dokkolóból, és az akkumulátoregységből áll. Az LS3578 WiFi friendly üzemmódban működik, azaz működését nem zavarják a szinte mindenhol jelenlévő WiFi hálózatok.

Ingyenes ajánlatkérés

A LS3578-ER vonalkódolvasó termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.