ZEBRA MC9300
Zebra

ZEBRA MC9300

Adatgyűjtő

Az MC9300 adatgyűjtő mindazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, melyről méltán híres az MC9000 család (robusztus felépítés, osztályon felüli vonalkód olvasási képesség, rendkívüli megbízhatóság), ezen felül az MC9300 adatgyűjtő teljesítménye megfelel a legújabb intuitív alkalmazások által támasztott követelményeknek
1 dimenziós kódok olvasása2 dimenziós kódok olvasásaBluetooth interfészDPMWiFi interfész
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

MC9300 adatgyűjtő főbb jellemzők

  • Operációs rendszer: Android 8.1 Oreo
  • Memória: 4 GB RAM 32 GB Flash
  • Billentyűzet: 6 billentyűzet elrendezés
  • 4 különböző vonalkódolvasó opció
  • 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v/w WiFi adapter, Bluetooth 5.0, 2.1 + EDR, Bluetooth Low Energy (BLE)

MC9300 részletes leírás

Az MC 9300 adatgyűjtő termékcsalád piacra lépésével a Zebra olyan terméket vezetett be, mely elődjét mind a teljesítmény, mind a szolgáltatások, mind pedig a robusztusság tekintetében egyaránt felülmúlja. Az MC 9300-as sorozat nagyobb megelégedettséget, hatékonyabb működést biztosít a szállítmányozási, logisztikai, és kereskedelmi alkalmazások területén egyaránt.

Az elődjénél nagyobb kijelzővel, erőteljesebb processzorral rendelkező MC9300 adatgyűjtő termékcsalád IP65, és IP67 védettséget, upgrade-elhető Android operációs rendszert, nagyobb RAM, és Flash memóriát, 7000 mAh-ás akkumulátort biztosít. Az NFC-vel is rendelkező MC9300-as négy különböző vonalkódolvasóval rendelhető, melyek között a DPM kódot is olvasó 2D szkenner is megtalálható.

Az MC9300-as érintőkijelzővel, és integrált billentyűzettel rendelkezik. Az MC9300 4,3 colos WVGA Corning Gorilla Glass kijelzője kesztyűvel, stylus-sal egyaránt kezelhető. A billentyűzet lehetővé teszi a terminál emulációs, és Android alkalmazások használatát. A készüléket nem kell azonnal szervizbe küldeni, ha egy billentyű tönkremegy, mivel a munka tovább folytatható az érintőkijelző használata révén.

Az MC9300-as könnyen integrálható, és biztos befektetés a jövőbe, mivel a Zebra update lehetőséget biztosít a GMS (Google Mobile Services) szolgáltatással is rendelkező Android operációs rendszerre a P és Q verziókig. A Zebra Mobility DNA segítségével a 9300-as egyszerűen integrálható, és udate-elhető.

Az MC9300-as sorozat termékei gyorsan, és megbízhatóan olvassák be a vonalkódokat. Az omnidirekcionális vonalkódolvasók olvasási tartomány 7 cm-től 1,8 m-ig terjed. Az opcionális SE4750 DP vonalkódolvasó modul használata lehetővé teszi a DPM kódok olvasását is. Opcionálisan a terminál rendelhető vibrációs funkcióval, mely különösen zajos környezetben hasznos.

A Zebra MC 9300-as cserélhető 7.000 mAh-ás akkumulátorral rendelkezik, mely majdnem duplája az előző termék kapacitásának. Bármekkora is legyen az akkumulátor kapacitása, az egyszer biztosan lemerül. Az MC9300-as termékek szinte azonnal feltölthetők. Az akkumulátor 4 órán belül 90 %-os szintre tölthető.

A 2.2 GHz Qualcomm Snapdragon nyolcmagos processzor, a 4 GB RAM, és 32 GB Flash memória bármely feladathoz elegendő teljesítményt biztosít. Az adatátvitel területén az MC9300-as szintén kifogástalan szolgáltatásokkal rendelkezik. Az MC9300 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v/w , és 2x2 MU-MIMO támogatású WLAN adapterrel rendelkezik, valamint a Bluetooth 5.0, 2.1 + EDR, és Bluetooth Low Energy (BLE) szabványokat támogató Bluetooth modullal. A VoIP funkció lehetővé teszi a raktár távoli részében dolgozó kollégákkal való telefonos beszélgetést.

Az IP67, és IP65 védettségű MC 9300-as terminálok ultra robusztus termékek. Ez azt jelenti, hogy az MC 9300-as adatgyűjtők teljesen védettek a por ellen, és ellenállnak a vízpermetnek, vagy az átmeneti víz alá merítésnek. Az MC 9300-as termékek elviselik a 95%-os páratartalmat, és a 2,4 m-ről történő leejtést is.

Opcionálisan az MC 9300 rendelhető 13 MPixeles hátlapi, és 5 MPixeles előlapi kamerával, mely támogatja a VLC (Visible Light Connection) funkciót.
A 9300-as sorozat rendelkezik hűtőházi terminálokkal is, melyek fűtött vonalkódolvasóval, és fagyvédett akkumulátorral rendelkeznek, és akár -30°C hőmérsékletet is elviselnek

Robusztus Az MC9300 család termékei megbízhatóan üzemelnek, a számtalan leesés, nulla fok alatti és, extrém meleg használat, poros környezet ellenére
Vezeték nélküli kommunikáció A beépített 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v/w WiFi adapter a leggyorsabb wireless szabványt is támogatja, így a hangvezérelt, és adatközpontú alkalmazások a legjobb felhasználói élményt képesek biztosítani
2,2 GHz-es kategóriájában első mikroprocesszor A 2.2 GHz Qualcomm Snapdragon nyolcmagos processzor, a 4 GB RAM, és 32 GB Flash memória bármely feladathoz elegendő teljesítményt biztosít.
Kormányzati előírásoknak megfelelő adatbiztonság Az MC9300 adatgyűjtő WiFi, és Bluetooth kommunikációja megfelel a FIPS 140-2 Level1 előírásoknak, és mindez nem csökkenti a készülék, vagy az applikáció teljesítményét
4 különböző vonalkódolvasó opció Bármilyen vonalkód olvasása szükséges, az MC9300 adatgyűjtő készülékhez kiválasztható a megfelelő vonalkódolvasó opció, legyen szó 1D, 2D vonalkódról, DPM kódról, stb. Az MC9300 adatgyűjtő akkor is megbízhatóan olvassa a vonalkódot, ha az koszos, vagy sérült.
6 különböző billentyűzet opció A billentyűzet maximálisan az alkalmazás igényeihez igazítható.
Akkumulátor PowerPrecision Lithium ion battery 7000 mAh

Ingyenes ajánlatkérés

A ZEBRA MC9300 termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.