Metrologic – MS 2020 StratosH
Honeywell

Metrologic – MS 2020 StratosH

Pultba épített vonalkódolvasó

 • MEGSZŰNT TERMÉK!
 • A Stratos™ piacra dobásával a Metrologic elsősorban a nagy tömegű áru forgalmú szupermarketek, és diszkont áruházak igényeire koncentrált.
  Ajánlatkérés

  Ingyenes szállítás

  Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

  Szállítási határidő

  Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

  Dokumentáció

  Főbb jellemzők

  • Technológia: Omnidirekcionális kétoptikás lézer
  • Forma: Asztal síkjába építhető készülék
  • Jellemző alkalmazás: Kereskedelmi, irodai, enyhébb ipari alkalmazásokra
  • Olvasási tartomány: 0 - 152 mm vízszintes, 0 - 216 mm függőleges
  • Szkennelési sebesség: 6000 scan lines per second
  • Kontraszt: 35% minimum
  • Interfész: RS232, OCIA, IBM 468X/469X, USB
  • Garancia: 3 év

  Részletes leírás

  A StratosH egy nagyteljesítményű kétoptikás integrált szkenner/mérleg, amely a vonalkódot a hordozó doboz 6 oldala közül bármelyikről le tudja olvasni, a doboz orientációjától függetlenül. A Stratos™ piacra dobásával a Metrologic elsősorban a nagy tömegű áru forgalmú szupermarketek, és diszkont áruházak igényeire koncentrált. A termék  maximális átbocsátó képességet, maximális kihasználtságot, és gyors megtérülést biztosít. A Stratos az első olyan kétoptikás szkenner a piacon, amely egyidejűleg 6 oldalról olvas, és a pult szintje alatti mérete 100 mm-nél kisebb.A Stratos előnye elsősorban az olyan piacokon jelentkezik, ahol a pénztárosnak ülve kell dolgoznia, mert az ilyen munkahelyeken korábban csak olyan szkennereket tudtak használni, melyek egyidejűleg maximum 5 oldalról képesek olvasni. A szkenner egyedülálló 68 vonalas lézermintájával, és 6000 scanline/sec agresszív sebességével szintén rendkívül hatékony eszközt jelent a pénztári munkahelyek profittermelő képességének növelésére. A fent felsorolt képességeken túlmenően a Stratos a következő szolgáltatásokat nyújtja, beépített áruvédelmi címke deaktiváló antenna, tréning szoftver a kezelők betanítására, vonalkód statisztikai naplózás, másodlagos RS232 port kézi szkennerek csatlakoztatására,  helyszínen cserélhető optikai modulok, és egymástól független működésű függőleges, és vízszintes szkenner, amely megakadályozza a teljes üzemképtelenséget, valamelyik optika meghibásodása esetén.

  Ingyenes ajánlatkérés

  A Metrologic – MS 2020 StratosH termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.