Metrologic – MS 7320 InVista
Honeywell

Metrologic – MS 7320 InVista

Pultra/asztalra szerelhető vonalkódolvasó

 • MEGSZŰNT termék
 • A Metrologic MS7320 InVista™ egyidejűleg kínál sokoldalú szolgáltatásokat, a rugalmasságot, nagy teljesítményt, és a robusztusságot.
  Ajánlatkérés

  Ingyenes szállítás

  Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

  Szállítási határidő

  Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

  Dokumentáció

  Főbb jellemzők

  • Technológia: Prezentációs omnidirekcionális lézer
  • Forma: Függőleges helyzetű állványos asztali készülék
  • Jellemző alkalmazás: Kereskedelmi, irodai, enyhébb ipari alkalmazásokra
  • Olvasási tartomány: 0 mm - 215 mm
  • Szkennelési sebesség: 2000 scan lines per second
  • Kontraszt: 35% minimum
  • Interfész: PC Keyboard Wedge, RS232, OCIA, Light Pen Emulation, IBM 468x/469x, Stand Alone PC Keyboard, USB
  • Garancia: 3 év

  Részletes leírás

  A Metrologic MS7320 InVista™ egyidejűleg kínál sokoldalú szolgáltatásokat, a rugalmasságot, nagy teljesítményt, és a robusztusságot. Ez az omnidirekcionális szkenner nagy sebességet, és könnyű használatot biztosít. Az InVista szkennerek használata nagy mértékben megnöveli a kiskereskedelmi munkahelyek áteresztőképességét, és megkönnyíti az itt dolgozók munkáját. Az InVista szkennerek gyárilag beépített áruvédelmi deaktiváló antennával rendelkeznek, amely az áruk vonalkódjának egyidejű leolvasását, és az áruvédelmi címke deaktiválását. A helyszínen cserélhető szkenner ablak lehetővé teszi a sérült szkenner üvegek gyors, és helyszíni cseréjét, szükségtelenné téve az MS 7320 szervizbe szállítását. A szkenner helyigénye minimális, ugyanakkor a variábilis állvány nagyfokú rugalmasságot biztosít. A beüzemelés, és beállítás gyorsan, és egyszerűen elvégezhető a vonalkódos menük, vagy a Windows-os beállító program segítségével. A multi interfész szinte minden pénztárgéppel kompatibilissé teszi az InVista-t. A másodlagos RS232 port további perifériák gyors, és egyszerű illesztését teszi lehetővé. Az előbbi tulajdonságok alapján az InVista ideális vonalkódolvasó eszközét jelent a szupermarketek, vegyesboltok, élelmiszerboltok, szakboltok, patikák, és benzinkutak számára.

  Ingyenes ajánlatkérés

  A Metrologic – MS 7320 InVista termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.