Metrologic – MS 7600 Series Horizon
Honeywell

Metrologic – MS 7600 Series Horizon

Pultba épített vonalkódolvasó

 • MEGSZŰNT TERMÉK!
 • Mindegyik Horizon készülék gyárilag beépített áruvédelmi címke deaktiváló antennával rendelkezik, és így az áruvédelmi címke, a vonalkód olvasásával egyidejűleg deaktiválható.
  Ajánlatkérés

  Ingyenes szállítás

  Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

  Szállítási határidő

  Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

  Dokumentáció

  Főbb jellemzők

  • Technológia: Prezentációs omnidirekcionális lézer
  • Forma: Asztal síkjába építhető készülék
  • Jellemző alkalmazás: Kereskedelmi, irodai, enyhébb ipari alkalmazásokra
  • Olvasási tartomány: 0 mm - 203 mm
  • Szkennelési sebesség: 2000 scan lines per second
  • Kontraszt: 35% minimum
  • Interfész: PC Keyboard Wedge, RS232, OCIA, Light Pen, IBM 468X/469X, Stand Alone Keyboard, USB
  • Garancia: 3 év

  Részletes leírás

  Az MS7600 Horizon a Metrologic új generációs pultba építhető lézerszkennere. Ezt a kompakt omnidirekcionális szkenner sűrű 20 vonalas lézermintával rendelkezik, amely gyors, és hatékony működést, kiváló első olvasási arányt biztosít a terméknek. Mindegyik Horizon készülék gyárilag beépített áruvédelmi címke deaktiváló antennával rendelkezik, és így az áruvédelmi címke, a vonalkód olvasásával egyidejűleg deaktiválható. A hatékonyságot, és a kezelői komfortot biztosítandó a Horizon rendelkezik egy infravörös lézer aktiváló szenzorral. Ez az érzékelő aktivizálja az MS7600-át az áramtakarékos módból és az így késedelem nélkül olvassa le a vonalkódot. Mindegyik Horizon rendelkezik egy másodlagos RS232 porttal, mely lehetővé teszi egy kézi szkenner csatlakoztatását, amely különösen a nehéz, és méretes áruk kódjának olvasásánál jelent segítséget. Más perifériák; mágneskártya olvasók, csekk olvasók szintén illeszthetők a másodlagos RS 232 portra. A Horizon többféle interfésszel rendelkezik, az adat szerkesztési funkciója pedig a különféle pénztárgép rendszerekhez történő illesztést segíti. A Horizon-t fenti tulajdonságai, valamint gyorsasága, és robusztussága ideális eszközzé teszik a a kis, és nagykereskedelem, a jegy, és utalvány feldolgozás, valamint számos további alkalmazás számára.

  Ingyenes ajánlatkérés

  A Metrologic – MS 7600 Series Horizon termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.