PC42t címkenyomtató
Honeywell

PC42t címkenyomtató

Asztali címkenyomtató

A PC42t címkenyomtató tervezésénél olyan piaci területek igényeire koncentráltak, melyeknél a megfizethető ár a fő szempont. A PC42t kiválóan megfelel a polc, vagy termékcímke nyomtatás, az irodai csomagcímkézés feladataira. .
 • Akciós ár: 63.900 Ft+ÁFA-tól
 • Megrendelem
  63.900 Ft + ÁFA

  Ingyenes szállítás

  Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

  Szállítási határidő

  Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

  PC42t címkenyomtató főbb jellemzők

  • Max. nyomtatási sebesség: 101 mm/sec,
  • Felbontás: 200 dpi
  • Interfész: USB, USB host
  • Készülék ház: műanyag
  • Opciók: Címke leválasztó,Ethernet, RS232 adapter
  • Technológia: Termál/Termál Transzfer

  Részletes leírás

  A Honeywell 40 év gyártási, tervezési tapasztalatait kihasználva hozta a piacra a PC42t termotranszfer asztali nyomtatót, mely a globális alkalmazási területek sokaságának igényeit elégíti ki. A PC42t címkenyomtató tervezésénél olyan piaci területek igényeire koncentráltak, melyeknél a megfizethető ár a fő szempont.  A PC42t  mérsékelt terhelhetőségű eszköz, mely kiválóan megfelel az olyan feladatokra, mint a polccímke nyomtatás, az irodai csomagcímkézés, vagy a disztribúciós központok vonalkód címke nyomtatási alkalmazásai. A PC42t  ideális eszköz az olyan KKV cégek részére, melyek most kívánnak áttérni a tintasugaras, vagy lézernyomtatók címkenyomtatási felhasználásáról. A PC42t  egyszerűen üzembe helyezhető, felhasználóbarát készülék, mely nemcsak kedvező áru, hanem olcsón is üzemeltethető készülék.
  A PC42t  a Honeywell széles körű címkenyomtató kínálatába lépve, számos ipari szabványnak megfelelő interfész lehetőséget biztosít, így az USB-t, az USB host-ot, és az opcionális RS232-t, valamint ethernetet.
  A PC42t címkenyomtató gazdaságos megoldás a tekercses címkék nyomtatására maximálisan 110 mm-es címkeszélességig. A PC42t címkenyomtató nagy átmérőjű festékszalag tekercsek befogadására képes, így hatékonyabb, mivel hosszabb üzemidőt biztosít a kellékanyag cserék között.

  PC42t címkenyomtató

  PC42t nyomtató

  Megrendelés

  Töltse ki az űrlapot a PC42t címkenyomtató termék megrendeléséhez

   Az Ön elérhetősége

   Számlázási cím

   Szállítási cím

   Csak akkor töltse ki amennyiben eltér a számlázási címtől.