ZD500 címkenyomtató
Zebra

ZD500 címkenyomtató

Asztali címkenyomtató

A rugalmas 4 collos ZD500 elnyűhetetlen címkenyomtató átlag feletti teljesítményt biztosít. A Zebra ZD500 teljeskörű LinkOS támogatással rendelkezik, és számos opcióval rendelhető.
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Zebra ZD500 címkenyomtató főbb jellemzők

  • Technológia: Termál transzfer
  • Jellemző alkalmazás: Kereskedelem, eszköz leltár, egészségügy, ügyvitel
  • Max. nyomtatási szélesség: 104 mm
  • Max. nyomtatási sebesség: 152 mm/sec (102 mm/sec - 300 dpi)
  • Felbontás: 200 dpi (300 dpi opcionálisan)
  • Interfész: USB, USB hoszt, Bluetooth
  • Készülék ház: műanyag
  • Opciók: Utólag felhasználó által installálható: címkeleválasztó, vágó, RS232 i/f, 802.11ac WiFi, 10/100 Ethernet i/f, Speciális egészségügyi változat

Zebra ZD500 címkenyomtató részletes leírás

Egyszerűség, és rugalmasság- ezek a Zebra ZD 500 címkenyomtató legfőbb jellemzői.
A rugalmas 4 collos (104 mm max. címkeszélességű) elnyűhetetlen, moduláris címkenyomtató átlag feletti teljesítményt biztosít.
A Zebra ZD500 címkenyomtató alapkivitelben rendelkezik alacsony fogyasztású Bluetooth, USB 2.0, és USB hoszt interfésszel. Ez utóbbi lehetővé teszi alkalmazások közvetlenül USB Pendrive-ról való indítását. A Zebra ZD 500 címkenyomtató az alkalmazás igényének megfelelően 200, és 300 dpi felbontású változatban rendelhető.A Zebra ZD500 címkenyomtató nyomtatási sebessége 152 mm/sec, mely kategóriájában rendkívül kedvező (a 300 dpi-s változat sebessége 102 mm/sec).

A Zebra ZD500  az öntapadós címkék és a függőcímkék nyomtatását a lehető legegyszerűbbé teszi. Különösen az olyan alkalmazásokhoz ideális, ahol nem áll rendelkezésre helyszíni műszaki támogatás, és a folyamatos működés a legfontosabb. A ZD500 egyformán helytáll a kiskereskedelmi, a laboratóriumi, vagy a gyártósori  alkalmazásokban. A ZD500 sokféle kellékanyag használatát támogatja a kis termékcímkétől a nagy raklapcímkéig. A ZD500 emellett támogatja Link-OS összes funkciót, így biztonságos kapcsolatot létesíthet a szerver adataival, valamint az NFC használata révén a funkciót támogató mobil eszközökről a nyomtatás egyetlen nyomógomb megnyomásával aktiválható. A Link-OS ezen felül támogatja a nagy teljesítményű távoli karbantartást és hibaelhárítást. A meglévő környezetekbe történő integrálás egyszerű a standard RS-232, USB és párhuzamos interfészeknek, valamint az Ethernet portnak köszönhetően.
Az opcionális Wi-Fi és Bluetooth interface használatával a ZD500 használati lehetőségei tovább bővíthetők. A ZD500 nyomtató RFID változatban is rendelhető. 

zd500

Ingyenes ajánlatkérés

A ZD500 címkenyomtató termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.