PowerScan M8300
Datalogic

PowerScan M8300

Ipari kivitelű vezeték nélküli vonalkódolvasó

Ipari, kábel nélküli, lézeres vonalkódolvasó, mely a Datalogic szabadalmaztatott STAR vezetéknélküli rendszerét alkalmazza.
1 dimenziós kódok olvasásaKábel nélküliVisszajelzőfény
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

POWERSCAN M8300 vonalkódolvasó főbb jellemzők

  • Működési elv: Lézer
  • Forma: Pisztoly
  • Jellemző alkalmazás: Ipari
  • Olvasási tartomány: 2-1500 cm kódtól, modelltől függően
  • Olvasási sebesség: 35 scan/sec
  • Kontraszt: 15%
  • Interfész: Billentyűzet, RS232, USB
  • Garancia: 3 év

Részletes leírás

A PowerScan M8300 kábel nélküli lézer szkenner kínálja a legtöbb szolgáltatást a Datalogic ipari kézi vonalkódolvasó termékek családjában. A  POWERSCAN M8300 vonalkódolvasó a DataLogic szabadalmaztatott STAR  rendszerét alkalmazó kábel nélküli ipari kivitelű lézerszkenner. A Datalogc STAR rendszer a 433 MHz-es frekvenciatartományt alkalmazza a vonalkódolvasó, és a dokkolóegység közötti kommunikáció során. Ez a megoldás kisebb zavarérzékenységgel rendelkezik a Bluetooth interfésszel összehasonlítva. A Powerscan M8300-as lézerszkenner ugyanolyan ipari védettséggel rendelkezik, mint a Powerscan termékcsalád más kábeles, vagy kábel nélküli termékei. A PM8300-as rendelhető kijelzővel, és billentyűzettel rendelkező kivitelben is, amely interaktív alkalmazásokra is lehetőséget biztosít.
A Powerscan M8300 vonalkódolvasó is rendelkezik a Datalogic szabadalmaztatott Green Light technológiával, mely a sikeres vonalkódolvasást követően zöld fényt vetít ki a vonalkódra.
Ez a megoldás különösen zajos környezetben történő használat során igen előnyös.

Ingyenes ajánlatkérés

A PowerScan M8300 termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.