PowerScan PD9500
Datalogic

PowerScan PD9500

Ipari kivitelű kézi vonalkódolvasó

A PD9500-as az omnidirekcionális olvasást, kiváló optikai jellemzőkkel párosítja, melyek eredményeként mindenfajta vonalkód olvasására alkalmas.
2 dimenziós kódok olvasásaKábelesVisszajelzőfény
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

POWERSCAN PD9500 2D vonalkódolvasó főbb jellemzők

  • Technológia: CCD area imager
  • Forma: Pisztoly
  • Jellemző alkalmazás: Ipari
  • Olvasási tartomány: 40 to 180 mm (Datamatrix 10 miles kód, normal range modellel)
  • Kontraszt: 15%
  • Interfész: Billentyűzet, RS232, USB, IBM
  • Garancia: 3 év

Részletes leírás

A raktárak, logisztikai központok nagy mértékben függenek a termékek azonosításra, a tranzakciók követésére alkalmazott vonalkódolvasók gyorsaságától, megbízhatóságától, ezen termékek nagy mértékben  befolyásolják hatékonyságukat, reakciós képességeiket. A DataLogic legújabb kétdimenziós vonalkódolvasója, az ipari terméksorozat a Powerscan PD9500-as terméke ideális eszköz az ilyen feladatokra. A POWERSCAN PD9500 2D vonalkódolvasó kialakításánál az intuitív könnyed olvasási élmény biztosítása volt az elsődleges szempont. A PD9500-as az omnidirekcionális olvasást, kiváló optikai jellemzőkkel párosítja, melyek eredményeként gyakorlatilag minden fajta vonalkód olvasására alkalmas, annak orientációjától függetlenül, 0-1000 mm távolságig, a vonalkód felbontásától függően. A PD9500-as a DataLogic legfrissebb dekódoló algoritmusát alkalmazza, mely agresszív olvasást biztosít a legmostohább környezeti körülmények mellett is. Célzás, szkennelés, dekódolás: ilyen egyszerű. A szkenner ergonomikus formája, a markolat kialakítása, a kibalanszírozott súlyeloszlás, az intuitív célzási rendszer, a nagyon magas olvasási teljesítmény, magas felhasználói komfortot biztosítanak. A szkenner kiváló olvasási tulajdonságai szükségtelenné teszik a csuklómozgatást, forgatást, mely fáradtságot okoz a hosszú műszakok során. A PowerScan 9500-as lágy fényű, pulzált, fehér kód megvilágítást alkalmaz, amely csökkenti a megvilágítás idejét, és kevésbé megterhelő a szem számára. A PowerScan PD9500-as két modellváltozatban rendelhető, a felhasználó igények minél tökéletesebb kielégítése végett. A PD9530-as nagy olvasási teljesítményt, és gyorsaságot biztosít a normál felbontású kódoknál. A PD9530-HP (High Performance) az összetettebb optikai rendszernek köszönhetően sokoldalúbb, kisebb felbontású kódok olvasására is alkalmas (2,5 mil-ig 1D kódoknál), nagy látószög (A4 méret, 25 cm), és egyedülálló olvasási tartomány mellett.

Ingyenes ajánlatkérés

A PowerScan PD9500 termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.