PowerScan PM9500 vonalkódolvasó
Datalogic

PowerScan PM9500 vonalkódolvasó

Ipari kivitelű vezeték nélküli vonalkódolvasó

A PowerScan™ PM9500 vonalkódolvasó a DataLogic legfrissebb optikai, és szoftver fejlesztéseit ötvözi, melyek segítségével gyorsan, és könnyedén olvassa a DPM eljárással rögzített 1D, és 2D vonalkódokat. A PM9500 vonalkódolvasó a DataLogic által szabadalmaztatott Star 2.0 rádiós modullal rendelkezik, mely a 433 MHz-es frekvenciasávban üzemel...
2 dimenziós kódok olvasásaStar interfészVisszajelzőfény
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

A PowerScan PM9500 vonalkódolvasó

A PowerScan™ PM9500 vonalkódolvasó egy ipari védettségű mobil berendezés, melyet kimondottan az ipari alkalmazások igényeire terveztek.
A PowerScan PM9500, a DataLogic legfrissebb optikai, és szoftver fejlesztéseit ötvözi, melyek segítségével gyorsan, és könnyedén olvassa az  1D, és 2D vonalkódokat. A PowerScan™ vonalkódolvasó tipikus olvasási tartománya érintéstől akár 1m-ig terjed függően a kód felbontásától, az anyagtól, és annak felületétől.
A PowerScan™ PM9500 speciális célzást segítő megvilágító rendszert alkalmaz, mely rendkívül gyors használatot eredményez. A PowerScan PM9500 megvilágító fénye fehér színű, lágyan pulzáló, mely kevésbé fárasztja a felhasználó szemét intenzív használat mellett. A Datalogic Motionix mozgás érzékelő eljárása a szkennert mindig a felhasználó tevékenységének megfelelő üzemmódba kapcsolja.
A PM9500 vonalkódolvasó a DataLogic által szabadalmaztatott Star 2.0 rádiós modullal rendelkezik, mely a 433 MHz-es frekvenciasávban üzemel. A PM9500 vonalkódolvasó felülről kompatibilis a többi Star rendszerű Datalogic Powerscan berendezéssel..
A BC9180 dokkoló/töltő egység kétféle Ethernet interfésszel rendelkezik, a standard változat mellett ipari Ethernettel is, mint a Modbus, és az Ethernet IP.

Főbb jellemzők:

  • Agresszív omnidirekcionális kódolvasás
  • Erős fényű 4 pontos célzó megvilágítás középen kereszttel
  • Új lágyan pulzáló fehér kódmegvilágító fény
  • A kódra kivetített zöld visszajelző fény, és erős hangú hangszóró, a jobb visszajelzéshez
  • DataLogic Star rendszerű 433 MHz-es rádió egység
  • Opcionális kijelzős billentyűs modellváltozat
  • EaseofCare átalánydíjas szerviz opció

Termék videó:

Ingyenes ajánlatkérés

A PowerScan PM9500 vonalkódolvasó termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.