Skorpio X4
Datalogic

Skorpio X4

Billentyűs adatgyűjtő

Az új Skorpio™ X4 a mobil terminálok egy csoportját képviseli, melyek innovatív megoldásaik révén új gyakorlatilag újrarajzolják a piacot.
2 dimenziós kódok olvasásaBluetooth interfészVisszajelzőfényWiFi interfész
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Skorpio X4 adatgyűjtő főbb jellemzői

  • Operációs rendszer: Windows Embedded Compact 7; vagy Android 4.4
  • Memória: 1GB RAM, 8 GB FLASH, micro SD kártya (max 32 GB)
  • Kijelző: 240*320 pixeles színes TFT kijelző (81 mm átmérőjű)
  • Billentyűzet: 50/38/28 gombos
  • Kommunikáció: RS 232, USB 2.0
  • Vonalkódolvasó: 1D CCD zöld fényű vonalkódolvasó (green spot funkcióval), vagy 2D képolvasó szkenner (green spot funkcióval)
  • Rádiós i/f: 802.11 a,b,g, (Cisco CCX V4 kompatibilis), Bluetooth 2.0
  • Védettség: IP 64
  • Forma: Kézi, vagy pisztoly
  • Jellemző alkalmazás: Raktári, kereskedelmi alkalmazások

Skorpio X4 adatgyűjtő részletes leírás

A Datalogic Skorpio X4 mobil vonalkódos adatgyűjtő szolgáltatási révén számos alkalmazási területen megállja a helyét, így a raktári, és áruházi boltátvételnél, a leltári feladatoknál, és az értékesítési támogatásnál egyaránt. 8,1 cm-es kijelzőjével, mely termékcsoportjában egyik legnagyobb, a Skorpio X4 felhasználóbarát kezelői felületet biztosít. A LED-es képernyő háttérvilágítás bármely környezeti fényviszonyok mellett kényelmes használatot tesz lehetővé.
A Scorpio X4 gyors működését a Texas Instruments OMAP 4.1 GHz-es mikroprocesszor, az 1GB-os RAM, és a 8GB Flash memória (SDHC kártyával 32GB-ig bővíthető) bizttosítják. Az előre telepített operációs rendszer Windows Embedded Compact, mely Android-ra cserélhető. A Scorpio X4-en telepítve van a PAL szoftver, mely gyors, személyre szabott adatgyűjtést tesz lehetővé.
Az egyéni igények mind teljesebb kielégítése fontos szempont volt a Scorpio X4 tervezésénél, ezért a Scorpio 3 különböző billentyűzet konfigurációban rendelhető (28 gombos numerikus, 38 gombos funkció billentyűs, és 50 gombos alfanumerikus).
A Scorpio X4 támogatja a mobil adatcserét, beépített Bluetooth 4.0, és 802.11 a/b/g/n WLAN interfészekkel rendelhető, melyek révén a terminál közvetlenül kapcsolódhat a hálózati szerverekhez az áruház, raktár teljes területén. A Scorpio CCX V4 kompatibilis, így a Cisco WLAN hálózat minden szolgáltatását igénybe tudja venni. A terminál USB, és RS232 kapcsolatra is képes. Ethernet kommunikáció az egyes, és négyes dokkolók használata mellet valósulhat meg.
Mindegy, hogy a Scorpio az 1D, vagy a 2D vonalkódolvasóval rendelkezik, a döntött szkennerablak révén az eszköz használata közben mindig jól látható a terminál kijelzője. A DataLogic által szabadalmaztatott “Green Spot technológia” révén, mely sikeres vonalkód olvasásnál egy zöld pontot vetít ki a kódra, gyors, és hibamentes adatgyűjtés végezhető, még az intenzív vonalkódolvasást igénylő alkalmazásokban is. Az ilyen intenzív szkennelést igénylő feladatokhoz a Scorpio kiegészíthető az opcionális pisztolynyéllel, mely gyorsan a meglévő készülékhez erősíthető.
A robosztus, de még kompakt méretű Scorpio X4 megvétele gyorsan megtérül a leltári, raktári alkalmazások embert próbáló mindennapjaiban használva. A Scorpio pehelykönnyű készülékháza a legrobosztusabb termékcsoportjában A Scorpio X4-es 1,8 m-ről történő leejtést is elvisel, még betonra ejtve is. Az IP64-es védettség megbízható védelmet biztosít a por, és a ráfröccsenő víz ellen, így a raktári por, vagy a hirtelen támadt eső sem okoz gondot munkavégzés közben. A Scorpio X4-es -10, és +50 °C hőmérsékleti tartományban biztonságosan üzemeltethető, így a normál környezeti körülmények mellet üzemszerűen használható.

 

Ingyenes ajánlatkérés

A Skorpio X4 termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.