Skorpio X5
Datalogic

Skorpio X5

Billentyűs adatgyűjtő

Az új Skorpio™ X5 a mobil terminálok egy csoportját képviseli, melyek innovatív megoldásaik révén új gyakorlatilag újrarajzolják a piacot.
2 dimenziós kódok olvasásaBluetooth interfészVisszajelzőfényWiFi interfész
Megrendelem
469.755 Ft + ÁFA

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Skorpio X5 adatgyűjtő főbb jellemzői

 • Operációs rendszer: Android 10
 • Memória: 3 GB (4 GB) RAM, 32 GB (64 GB)FLASH
 • Kijelző: 800*480 pixeles színes TFT kijelző (110 mm átmérőjű), kültéri és beltéri használatra
 • Billentyűzet: 47/38/28 gombos
 • Kommunikáció: USB 3.1, és Ethernet (Speciális dokkolón keresztül)
 • Vonalkódolvasó: 1D CCD zöld fényű vonalkódolvasó (green spot funkcióval), vagy 2D képolvasó szkenner (green spot funkcióval)
 • Rádiós i/f: 802.11 a,b,g,n,ac Bluetooth 5.0, NFC
 • Védettség: IP 65, 1,8 m-es ejtésállóság
 • Forma: Kézi, vagy pisztoly
 • Jellemző alkalmazás: Raktári, kereskedelmi alkalmazások

Skorpio X5 adatgyűjtő részletes leírás

A Datalogic Skorpio X5 mobil vonalkódos adatgyűjtő szolgáltatási révén számos alkalmazási területen megállja a helyét, így a raktári, és áruházi boltátvételnél, a leltári feladatoknál, és az értékesítési támogatásnál egyaránt. 8,1 cm-es kijelzőjével, mely termékcsoportjában egyik legnagyobb, a Skorpio X5 felhasználóbarát kezelői felületet biztosít. A LED-es képernyő háttérvilágítás bármely környezeti fényviszonyok mellett kényelmes használatot tesz lehetővé.
A Scorpio X5 gyors működését a Qualcomm SD 660 2,2 GHz-es nyolcmagos mikroprocesszor, az 3 (4)GB-os RAM, és a 32 (64) GB Flash memória biztosítják. Az előre telepített operációs rendszer Android 10.
Az egyéni igények mind teljesebb kielégítése fontos szempont volt a Scorpio X5 tervezésénél, ezért a Scorpio 3 különböző billentyűzet konfigurációban rendelhető (28 gombos numerikus, 38 gombos funkció billentyűs, és 47 gombos alfanumerikus).
A Scorpio X5 támogatja a mobil adatcserét, beépített Bluetooth 5.0, és 802.11 a/b/g/n/ac WLAN interfészekkel rendelhető, melyek révén a terminál közvetlenül kapcsolódhat a hálózati szerverekhez az áruház, raktár teljes területén.  A terminál USB kapcsolatra is képes. Ethernet kommunikáció az egyes, és négyes dokkolók használata mellet valósulhat meg.
Mindegy, hogy a Scorpio az 1D, vagy a 2D vonalkódolvasóval rendelkezik, a döntött szkennerablak révén az eszköz használata közben mindig jól látható a terminál kijelzője. A DataLogic által szabadalmaztatott “Green Spot technológia” révén, mely sikeres vonalkód olvasásnál egy zöld pontot vetít ki a kódra, gyors, és hibamentes adatgyűjtés végezhető, még az intenzív vonalkódolvasást igénylő alkalmazásokban is. Az ilyen intenzív szkennelést igénylő feladatokhoz a Scorpio kiegészíthető az opcionális pisztolynyéllel, mely gyorsan a meglévő készülékhez erősíthető.
A robosztus, de még kompakt méretű Scorpio X5 megvétele gyorsan megtérül a leltári, raktári alkalmazások embert próbáló mindennapjaiban használva. A Scorpio pehelykönnyű készülékháza a legrobusztusabb termékcsoportjában A Scorpio X5-ös 1,8 m-ről történő leejtést is elvisel, még betonra ejtve is. Az IP65-es védettség megbízható védelmet biztosít a por, és a ráfröccsenő víz ellen, így a raktári por, vagy a hirtelen támadt eső sem okoz gondot munkavégzés közben. A Scorpio X5-es -20, és +50 °C hőmérsékleti tartományban biztonságosan üzemeltethető, így a normál környezeti körülmények mellet üzemszerűen használható.

Az ár a Datalogic Skorpio X5, 1D, imager, BT, Wi-Fi, NFC, num., Android ( 943500001) modellre vonatkozik
Jellemző tartozékok:
Pisztolynyél: 29.000 Ft+ÁFA
Négyes akkutöltő: 56.000 Ft+ÁFA
Nagy kapacitású akkumulátor: 23.000 Ft+ÁFA

 

 

Megrendelés

Töltse ki az űrlapot a Skorpio X5 termék megrendeléséhez

  Az Ön elérhetősége

  Számlázási cím

  Szállítási cím

  Csak akkor töltse ki amennyiben eltér a számlázási címtől.