Solaris 7980g
Honeywell

Solaris 7980g

Pultba épített vonalkódolvasó

A Solaris 7980g pultszkenner nem a szokványos lézeres elven működő omnidirekcionális szkenner, hanem képolvasó szkenner - imager. A Honeywell Solaris 7980g pultszkenner az 1D, és 2D kódokat a mobiltelefonok, digitális pénztárcák képernyőjéről, a személyi azonosító kártyákról is le tudja olvasni.
1 dimenziós kódok olvasása2 dimenziós kódok olvasásaKábeles
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Solaris 7980g pultszkenner főbb jellemzők

  • Technológia: Prezentációs omnidirekcionális képfeldolgozó szkenner
  • Forma: Függőleges helyzetű állványos asztali készülék
  • Jellemző alkalmazás: Kereskedelmi, irodai, enyhébb ipari alkalmazásokra
  • Olvasási tartomány: 0 mm - 270 mm (13 mil EAN kód)
  • Kontraszt: 25% minimum
  • Interfész: PC Keyboard Wedge, RS232,  IBM, USB
  • Garancia: 3 év

Solaris 7980g pultszkenner részletes leírás

Az új Honeywell Solaris 7980g  ideális eszköz az olyan kereskedelmi alkalmazásoknál, ahol növelni kell a pénztár i pontok áteresztőképességét, és mobil marketing funkciók bevezetése szükséges.A Honeywell Solaris 7980g pultszkenner kompakt méretének köszönhetően könnyedén beépíthető a meglévő pénztári környezetbe, modern képfeldolgozó technológiát felhasználó optoelektronikai rendszere révén pedig a legnagyobb volumen igényű alkalmazások igényeit is maximálisan teljesíti, így gond nélkül felhasználható az élelmiszer áruházakban, a drogériákban, vagy a szakáruházakban. A Honeywell Solaris 7980gpultszkenner a Honeywell Adaptus 6.0 vonalkódolvasó modulját alkalmazza, melynek révén egyformán jól olvassa az egy, és kétdimenziós vonalkódokat. A Honeywell Solaris 7980g pultszkenner az 1D, és 2D kódokat a mobiltelefonok, digitális pénztárcák képernyőjéről, a személyi azonosító kártyákról is le tudja olvasni. Az omnidirekcionális olvasási képességnek, valamint a nagy olvasási tartománynak, és a legmodernebb dekódoló algoritmusoknak köszönhetően a Honeywell Solaris 7980g vertikális pultszkenner szinte az összes vonalkódot első áthúzásra olvassa, nincs szükség az áru szkenner előtti többszöri áthúzására, pozicionálására.
Az olyan felhasználók, akik a 2D vonalkódokat, csak a közeljövőben fogják alkalmazni, a Honeywell Solaris 7980g pultszkenner speciális, omnidirekcionális 1D, upgrade változata ideális. A szkenner kedvezőbb áron megvásárolható, mint a 2D képes változat, azonban a kétdimenziós igények aktualizálódásakor a Honeywell Solaris 7980g pultszkenner minimális költségek mellett illeszthető az új alkalmazáshoz.

Ingyenes ajánlatkérés

A Solaris 7980g termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.