Xenon 1902g-bf vonalkódolvasó
Honeywell

Xenon 1902g-bf vonalkódolvasó

Vezeték nélküli vonalkódolvasó

A Xenon 1902g-bf Bluetooth szkenner gyors, és megbízható vonalkód olvasást tesz lehetővé, a dokkolótól akár 10 méteres körzetben, és mindezt az akkumulátor hosszú töltési ideje, magas ára, és környezet terhelése nélkül biztosítja.
2 dimenziós kódok olvasásaBluetooth interfészKábel nélküli
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

Xenon 1902g-bf 2D Bluetooth vonalkódolvasó főbb jellemzők

  • Garancia: 3 év
  • Interfész: Billentyűzet, RS232, USB
  • Rádiós interfész: Bluetooth
  • Olvasási tartomány: 18 mm - 140 mm, (10 mil datamatrix, standard resolution model)
  • Jellemző alkalmazás: Kereskedelmi, irodai, enyhébb ipari alkalmazásokra
  • Forma: Pisztoly
  • Technológia: CCD képalkotó szkenner

Részletes leírás

A Honeywell Xenon™ 1902g-bf 2D képalkotó szkenner az akkumulátormentes kábel nélküli technológiát ötvözi a Bluetooth® interfész által nyújtott használati szabadsággal. Ez a megoldás azzal az előnnyel jár, hogy a 1902g-bf szkennernél, ha lemerül, nem kell órákat várni, míg a készülék feltöltődik, hanem 15 másodperc után a készülék újra használható lesz. Nem jelentkezik továbbá a hagyományos akkumulátorokra jellemző karbantartási igény, és a kapacitásvesztés sem.
A Xenon termékcsalád többi termékéhez hasonlóan a Xenon 1902g-bf is agresszív olvasási jellemzőkkel rendelkezik, nemcsak a jó minőségű, hanem a kontrasztszegény, és a sérült vonalkódoknál is.

A 1902g-bf a beépített Bluetooth low-energy Class 2 modulnak köszönhetően a dokkolóegységtől akár 10 m-re eltávolodva is kommunikál a hoszt berendezéssel. A szkenner rendelkezik egy paging funkcióval is, mely a dokkolóról aktiválható, és ami segít megtalálni az elkallódott szkennert.
A 1902g-bf használata kiküszöböli a kábeles szkennerek korlátait, biztonságosabb, hatékonyabb tevékenyéget biztosít.

A szkenner által alkalmazott akkumulátor mentes megoldás, a hagyományos akku helyett extra kapacitású kondenzátort (szuperkapacitást) alkalmaz az energia tárolására. Ez a megoldás azzal az előnnyel jár, hogy a teljesen lemerült szkenner két percen belül teljes kapacitásra tölthető az USB portról (kevesebb, mint 30 másodperc alatt tápegység használata mellett), és a 1902g-bf egy töltéssel legkevesebb 450 EAN kód leolvasására képes. Ezek a tulajdonságok a 1902g-bf vonalkódolvasót ideális eszközzé teszik kereskedelmi, és raktári alkalmazásokban. Az akkumulátor kiküszöbölésével a szkenner megszabadul a karbantartási ciklustól, könnyebb, és a környezetre kevésbé veszélyes.

A Xenon 190g-bf egy plug-and-play szkenner, mely egyszerűen beilleszthető bármely már létező alkalmazásba. A multi interfészes kivitel lehetővé teszi a Xenon csatlakoztatását a legtöbb rendszerhez, az automatikus interfész észlelés révén a szkenner a csatlakoztatást követően hozzáilleszti magát az észlelt felülethez, nem szükséges a Xenon manuális vonalkódok leolvasásával történő fárasztó programozása.

A már bizonyított Xenon platformra épülő 1902g-bf nagy sebességű, és megbízható vonalkód olvasást, egyúttal szabadabb kábel nélküli használatot tesz lehetővé, és mindezt akkumulátor nélkül, környezet barát módon.

 

Xenon 1902g-bf

Ingyenes ajánlatkérés

A Xenon 1902g-bf vonalkódolvasó termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.