105SLPlus
Zebra

105SLPlus

Közepes teljesítményű címkenyomtató

A Zebra 105SLPlus nyomtató ideális eszköz a gazdaságos, megbízható, nagy nyomtatási teljesítményt, és minőséget megkövetelő alkalmazásokban.
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

105SLPlus főbb jellemzők

  • Opciók: Címke leválasztó, belső visszacsévélő, ZebraNet b/g print szerver, vágó
  • Készülék ház: fém
  • Interfész: Párhuzamos, soros, USB, Ethernet
  • Felbontás: 200 (300) dpi
  • Max. nyomtatási sebesség: 305 mm/sec, (254 mm/sec, a 300 dpi modellnél)
  • Max. nyomtatási szélesség: 102 mm
  • Jellemző alkalmazás: Ipari, raktári
  • Technológia: Termál/Termál Transzfer

Részletes leírás

Ez a robusztus, folyamatos üzemre tervezett nyomtató, az ipari, és raktározási alkalmazásokban elsődleges gyors, gazdaságos. és megbízható nyomtatáshoz szükséges tulajdonságokkal rendelkezik. A 105SLPlus tervezésénél a felhasználóbarát kivitel volt az elsődleges szempont. Az LCD kijelzős kezelői felület többnyelvű használatot tesz lehetővé. A festékszalag csere is rém egyszerű, minimálisra csökkentve a médiacseréből adódó időkiesést. A 105SLPlus ellenálló fémfelépítésű szerkezetével, és robusztus nyomtató mechanikájával a legdurvább alkalmazási környezetben is megállja a helyét.
A 105SL Plus a Zebra bevált elektronikai alapjait felhasználva magasabb nyomtatási sebességet, és megnövelt font, és grafikai tárolási kapacitást kínál a nagy volumenű nyomtatási alkalmazások számára. A szabadalmaztatott E3™ nyomtatási eljárás egyedülálló minőséget biztosít, és megnöveli a nyomtatófej élettartamát. A Zebra 105SLPlus nyomtató gond nélkül illeszthető a már működő alkalmazásokba is. Az alapkivitelben is rendelkezésre álló interfész választék (párhuzamos, soros, USB, és Ethernet), valamint a felülről kompatibilis kivitel a meggyorsítja, és leegyszerűsíti a nyomtató illesztését. Ha a 105 SLPlus-t WLAN hálózathoz kell kapcsolni, akkor a ZebraNet™opcionális print szerver szükséges, mely a 802.11 b/g szabványt is támogatja.

Ingyenes ajánlatkérés

A 105SLPlus termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.