QLn220
Zebra

QLn220

Mobil címkenyomtató

Kompakt méretű a QLn220 mobil nyomtató, amely a biztonságos rádiós kommunikációt is támogató kommunikációs modullal van felszerelve.
Ajánlatkérés

Ingyenes szállítás

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

Szállítási határidő

Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

Dokumentáció

QLn220 főbb jellemzők

  • Technológia: direkt termál címke nyomtató
  • Jellemző alkalmazás: Kereskedelem, egészségügy, szerviz
  • Max. nyomtatási szélesség: 48,3 mm
  • Max. nyomtatási sebesség: 76 mm/sec
  • Felbontás: 200 dpi
  • Interfész: RS232, USB
  • Készülék ház: műanyag
  • Opciók: Címke leválasztó, belső visszacsévélő, óra, billentyűzet, print szerver, vágó

Részletes leírás

A Zebra népszerű közvetlen hőnyomtatást végző (direkt termo) mobil QLn™ címkenyomtatói rendkívüli ügyfél elégedettséget vívtak ki ütésállóságukkal, tartósságukkal, felhasználóbarát, produktivitás fokozó jellemzőikkel és egyszerű integrációjukkal. A Zebra QLn nyomtatóinak harmadik generációja, a QLn series kiterjeszti a platform előnyeit – legyen szó akár a három hüvelyk szélességben nyomtató QLn320™, vagy a  két hüvelykes QLn220 ™, és a 4 collos QLn420  modellről. A fröccsöntött gumi védőborítás és az edzett üveg kijelző mellett a kis súlyú nyomtató tartósságát az újszerű dizájn is növeli. A QLn nyomtató produktivitás fokozó jellemzői közé tartozik a nagyobb, élesebb, könnyebben navigálható kijelző; a gyorsabb és jobb minőségű nyomtatás; a kényelmes töltést támogató többféle kiegészítő; valamint az üzemképességet folyamatosan fenntartó proaktív riasztások. Az IT-részleg számára előny, hogy a Zebra Global Printing jellemzőnek, a ZebraLink™ támogatásnak és a jobb hálózati teljesítménynek köszönhetően a QLn nyomtató egyszerűbben beilleszthető a meglévő környezetbe. A ZebraLink eszközök Ethernet-alapú nyomtató-, akkumulátor-, konfiguráció- és firmware távfelügyeleti képességeinek köszönhetően csökken a szervizigény.

Ingyenes ajánlatkérés

A QLn220 termékünkhöz árajánlatot csak pontos igényfelmérés után tudunk adni. Töltse ki az űrlapot, fejtse ki az igényeit minél részletesebben, hogy a szakértőnk a leginkább Önnek megfelelő megoldást ajánlhassa.