Voyager 1200g
Honeywell

Voyager 1200g

Kézi / állványos vonalkódolvasó

A Honeywell Voyager 1200 g szkenner a világon legtöbbet eladott egyvonalas lézer szkenner. A Voyager 1200g gond nélkül olvassa az összes vonalkódot, a rossz minőségű, és sérült kódokat is!
 • 1 dimenziós kódok olvasásaÁllvány opcióKábeles
  Megrendelem
  32.653 Ft + ÁFA

  Ingyenes szállítás

  Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

  Szállítási határidő

  Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

  Dokumentáció

  A Voyager 1200g vonalkódolvasó főbb jellemzői

  • Technológia: Egyvonalas lézer
  • Garancia: 5 év
  • Interfész: Billentyűzet, RS232, USB, IBM,
  • Kontraszt: minimum 10%
  • Szkennelési sebesség: 100 scan/sec
  • Olvasási tartomány: 0 mm - 221 mm (10 mil)
  • Jellemző alkalmazás: Kereskedelmi, irodai, enyhébb ipari alkalmazásokra
  • Forma: Kézi / állványos

  Részletes leírás

  A Honeywell Voyager 1200g vonalkódolvasó a világon legtöbbet eladott egyvonalas lézer szkennerének továbbfejlesztett változata. A Voyager 1200-as felülmúlhatatlan teljesítményt képvisel, gond nélkül olvassa a gyakorlatban előforduló összes egydimenziós vonalkódot,beleértve a rossz minőségű, és sérült kódokat is. A megújult tárgyérzékelő, és állványba helyezést detektáló funkciók osztályelső prezentációs kódolvasást, felülmúlhatatlan teljesítményt biztosítanak. Az osztályon felüli teljesítmény, és a megbízható dizájn kombinációjaként egy kiváló, sokoldalú vonalkódolvasó került a Honeywell kínálatába.

  Az intuitív Voyager 1200g a lineáris vonalkódokat a teljes olvasási tartományon belül gyorsan, és megbízhatóan olvassa, kezelése, használata nem igényel betanítást. Legyenek azok szennyezettek, gyengén nyomtatottak, vagy árnyékosak, a Voyager 1200g a nehezen dekódolható vonalkódokat is könnyedén olvassa. A Voyager 1200g a nagy felbontású (egészen 3,5 mil felbontásig) vonalkódokat is kiválóan olvassa, nincs szükség ezek olvasásához speciális szkennerre. A Voyager 1200g szkennert úgy tervezték meg, hogy szerviz költségei, üzemóra kiesései minimálisak legyenek. A Voyager 1200g egyetlen elektronikai szerelvényt tartalmaz, amely ütésálló rögzítéssel csatlakozik a készülékházhoz. A gumival erősített, süllyesztett nyomógomb kialakítása szintén minimálisra csökkenti az esetenkénti leejtések okozta mechanikus sérülések kockázatát. A védett, karcolástűrő ablak, és az IP42-es védettség szintén a Voyager 1200g robosztusságát erősíti. A Voyager 1200g a világszerte jól ismert Voyager sorozat újabb generációját képviseli. Az 1200g egyedülálló olvasási teljesítményt, és megbízhatóságot képvisel, és ideális eszköz az olyan alkalmazásokban, ahol az egydimenziós vonalkódok nagy intenzitású olvasása szükséges

  Megrendelés

  Töltse ki az űrlapot a Voyager 1200g termék megrendeléséhez

   Az Ön elérhetősége

   Számlázási cím

   Szállítási cím

   Csak akkor töltse ki amennyiben eltér a számlázási címtől.