• Honeywell Voyager 1200g vonalkódolvasó

Honeywell Voyager 1200g vonalkódolvasó

A Honeywell Voyager 1200 g szkenner a világon legtöbbet eladott egyvonalas lézer szkenner. A Voyager 1200g gond nélkül olvassa az összes vonalkódot, a rossz minőségű, és sérült kódokat is!
 • Akciós áron: 26.900 Ft+ÁFA

 • 1 dimenziós kódok olvasásaÁllvány opcióKábeles Megrendelem

  A Voyager 1200g vonalkódolvasó főbb jellemzői

  • Technológia: Egyvonalas lézer
  • Garancia: 5 év
  • Interfész: Billentyűzet, RS232, USB, IBM,
  • Kontraszt: minimum 10%
  • Szkennelési sebesség: 100 scan/sec
  • Olvasási tartomány: 0 mm - 221 mm (10 mil)
  • Jellemző alkalmazás: Kereskedelmi, irodai, enyhébb ipari alkalmazásokra
  • Forma: Kézi / állványos

  Részletes leírás

  A Honeywell Voyager 1200g vonalkódolvasó a világon legtöbbet eladott egyvonalas lézer szkennerének továbbfejlesztett változata. A Voyager 1200-as felülmúlhatatlan teljesítményt képvisel, gond nélkül olvassa a gyakorlatban előforduló összes egydimenziós vonalkódot,beleértve a rossz minőségű, és sérült kódokat is. A megújult tárgyérzékelő, és állványba helyezést detektáló funkciók osztályelső prezentációs kódolvasást, felülmúlhatatlan teljesítményt biztosítanak. Az osztályon felüli teljesítmény, és a megbízható dizájn kombinációjaként egy kiváló, sokoldalú vonalkódolvasó került a Honeywell kínálatába.

  Az intuitív Voyager 1200g a lineáris vonalkódokat a teljes olvasási tartományon belül gyorsan, és megbízhatóan olvassa, kezelése, használata nem igényel betanítást. Legyenek azok szennyezettek, gyengén nyomtatottak, vagy árnyékosak, a Voyager 1200g a nehezen dekódolható vonalkódokat is könnyedén olvassa. A Voyager 1200g a nagy felbontású (egészen 3,5 mil felbontásig) vonalkódokat is kiválóan olvassa, nincs szükség ezek olvasásához speciális szkennerre. A Voyager 1200g szkennert úgy tervezték meg, hogy szerviz költségei, üzemóra kiesései minimálisak legyenek. A Voyager 1200g egyetlen elektronikai szerelvényt tartalmaz, amely ütésálló rögzítéssel csatlakozik a készülékházhoz. A gumival erősített, süllyesztett nyomógomb kialakítása szintén minimálisra csökkenti az esetenkénti leejtések okozta mechanikus sérülések kockázatát. A védett, karcolástűrő ablak, és az IP42-es védettség szintén a Voyager 1200g robosztusságát erősíti. A Voyager 1200g a világszerte jól ismert Voyager sorozat újabb generációját képviseli. Az 1200g egyedülálló olvasási teljesítményt, és megbízhatóságot képvisel, és ideális eszköz az olyan alkalmazásokban, ahol az egydimenziós vonalkódok nagy intenzitású olvasása szükséges

  • PDF letöltése

  Megrendelés

  Honeywell Voyager 1200g vonalkódolvasó megrendelése

  Számlázási név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Számlázási cím (kötelező)
  Irányítószám:

  Helyiség:

  Utca, hsz (em./a.):

  Szállítási cím (amennyiben a számlázási címtől eltér)

  Szállítás módja

  *A szállítás Budapest területén, illetve nettó 100.000 Ft fölötti megrendelés esetén ingyenes, egyébként 2000 Ft.

  Megjegyzés

  Please leave this field empty.
  A megrendeléssel kijelentem, hogy olvastam és elfogadom a felhasználási feltételeket.