Voyager 1602g
Honeywell

Voyager 1602g

Vezeték nélküli vonalkódolvasó

A Honeywell kedvező ár/érték arányú terméke, a Voyager 1602g 1D Bluetooth vonalkódolvasó, mely a legmodernebb képfeldolgozó technológiát alkalmazza. A Voyager 1602g 1D Bluetooth vonalkódolvasó fenti tulajdonságai révén ideális eszköz a tabletes kereskedelmi, és a területi szerviz alkalmazásokhoz.
 • Akciós ár: 64.900 Ft+ÁFA-tól
 • 1 dimenziós kódok olvasásaBluetooth interfészKábel nélküli
  Megrendelem
  64.900 Ft + ÁFA

  Ingyenes szállítás

  Nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetében ingyen kiszállítjuk a terméket.

  Szállítási határidő

  Megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk a terméket, amennyiben raktárunkban van.

  Voyager 1602g 1D Bluetooth vonalkódolvasó 

  A Honeywell kedvező ár/érték arányú terméke, a Voyager 1602g 1D Bluetooth vonalkódolvasó, mely a legmodernebb képfeldolgozó technológiát alkalmazza. A Voyager 1602g 1D Bluetooth vonalkódolvasó fenti tulajdonságai révén ideális eszköz a tabletes kereskedelmi, és a területi szerviz alkalmazásokhoz.
  Kis mérete ellenére a zsebben is simán hordozható Voyager 1602g ugyanazt a technológiai modult tartalmazza, mint nagyobb társai. Az 1602g az összes gyakorlatban előforduló hagyományos 1D vonalkódot olvassa, még a kontrasztszegény, és a sérült kódokat is. A Voyager 1602g még a mobil telefonok kijelzőjéről is le tudja olvasni a vonalkódot, így ideális eszköz az olyan gyorsan növekedő alkalmazásokhoz, mint a mobil kuponok, és más mobil marketing eszközök feldolgozása. Az ergonómia, és a minél kisebb méret elsődleges szempont volt a 1602g tervezésénél. A puha műanyag házas 1602-es kontúrja pont belesimul a felhasználó kezébe. A nagy méretű, a nyomást visszajelző trigger, a fehér fényű LED-es célzó fény  felhasználóbarát eszközzé varázsolják a Voyager 1602g szkennert.
  A beépített Bluetooth® Class 2 modul használata révén a 1602-es gyorsan, és egyszerűen párosítható az Apple® iOS, az Android®, és a Windows® Mobile® operációs rendszer alatt üzemelő mobil eszközökkel, tablet gépekkel, telefonokkal, vagy notebook gépekkel. A 1602g használata révén a  felhasználó akár 100 m-es távolságból is kapcsolatot tarthat  a hoszt géppel, és attól sem kell tartania, hogy a szkenner gyorsan lemerül, mert a Voyager 2250 vonalkód olvasásra képes egyetlen 12 órás műszak során.

  Voyager 1602g 1D Bluetooth vonalkódolvasó főbb jellemzők
  Teljes értékű vonalkódolvasó: A Honeywell nagy teljesítményű  vonalkódolvasó modulját tartalmazza. Agresszíven, omnidirekcionálisan olvassa a lineáris,  vonalkódokat
  Mobil Marketing Eszköz: Az okostelefon kijelzőkről leolvassa a kuponokat, E-jegyeket, a digitális hűségkártyákat.
  Ergonomikus Design: Lekerekített elegáns kivitel, nagyméretű scan gomb, pehelykönnyű.
  Hatékony Wireless képességek: A Bluetooth™ wireless interfész akár 10 méteres hatókört biztosít.
  Felhasználó által cserélhető akku: A beépített akkumulátor több mint 1,500 vonalkód olvasást garantál, és szabványos mikró USB töltővel tölthető.
  Remote MasterMind™ képes: Kompatibilis a Honeywell Remote Mastermind távmenedzsment rendszerével.

  Megrendelés

  Töltse ki az űrlapot a Voyager 1602g termék megrendeléséhez

   Az Ön elérhetősége

   Számlázási cím

   Szállítási cím

   Csak akkor töltse ki amennyiben eltér a számlázási címtől.